Dansk sommer når den er bedst!

sommerhits-quiz

Sommerhits quiz

Dansk sommer når den er bedst!

Leder du efter danske hits og udenlandske hits med et sommerligt islæt samlet i en quiz? Nu er der kommet en ny ”Sommerhits quiz” på Grapevine.dk, med masser af populært sommermusik! Med bl.a. flere danske sommerhits samt mange andre udenlandske hitliste numre, som er blevet til sommerhits.

22 gamle og nye sommermelodier spilles højt via Spotify og vækker sommerminder!
Nyd den danske sommer med at invitere venner eller familie til en grillfest eller anden sommerfest og en dertilhørende musikquiz! Det er super underholdende, man skal gætte musik kunstnere, sangens titel og sommerlige ekstra spørgsmål, som er meget opfindsomme og strækker sig over mange emner såsom geografi, historie og anden underholdende fakta.

Man kan lade gæsterne løse musikquizzen hver for sig eller man kan opdele dem op i hold. Værten/værtinden (eller anden person) er quizmaster og spiller dele af sangene højt og stiller spørgsmålene. Den person/det hold, som får flest point vinder! Husk en lille præmie til vinderen.
Musikquizzen fra Grapevine.dk forgylder aftenen og gør den til noget helt specielt. Quizzen kan varmt anbefales!

Sommerhits quiz
Intet skaber så god stemning som musik! Få sommerfølelserne i gang med denne herlige musikquiz fyldt med 22 elskede og iørefaldende sommerhits og opfindsomme, sommerlige ekstra spørgsmål. Perfekt til grillfesten! Du får spilleliste og spørgsmål; alt er klart til at bruge med det samme.
Mere info>>

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s