Eurovision Song Contest quiz

eurovision

Eurovision Song Contest

Eurovision Song Contest 2015 foregår i Wien i Østrig. Det internationale Melodi Grand Prix vises på DR 1 med semifinaler 19., 21. og den store finale aften 23. maj 2015.

Til Eurovision Song Contest 2015 har Grapevine udarbejdet en sjov og udfordrende Melodi Grand Prix quiz, som kommer lidt rundt i Det Internationale Melodi Grand Prix´s historie, med sange og spørgsmål, som strækker sig helt tilbage til 1963.

I Melodi Grand Prix quizzen er der spørgsmål både til den inkarnerede Melodi Grand Prix fan og til den mindre entusiastiske, der er spørgsmål i forskellige sværhedsgrader. Til Eurovision quizzen får du en spilleliste på Spotify, og du spiller et stykke af sangene højt for dine gæster, og de får så to spørgsmål til hver sang. Med til Melodi Grand Prix quizzen får du spørgsmål, svarblanket og facitliste.

Invitér venner eller familie til en Eurovision aften med quiz, som garanteret sætter en stemning og udfordrer dine gæster!

Eurovision Song Contest quiz
Nu er det tid igen… Varm op til Eurovision med en quiz! Vores Eurovisionquiz har 40 spørgsmål om Det Europæiske Melodi Grand Prix gennem tiderne, med blandet sværhedsgrad, og er sjov for alle. Til quizzen hører en Spotify spilleliste, spørgsmål, svarblanket og facit.
Mere info>>
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s