Er du vild med dansk musik?

er-du-vild-med-dansk-musik

Hygge på stranden

Der er ingenting, som kan skabe så meget stemning som musik, en melodi kan få en i godt humør eller til at græde, og især musik på ens eget modersmål er noget helt specielt.
Mange gange er det den musik som man lyttede til da man var barn eller ung, som står en nærmest, og de fleste kan opdele livet i musikepoker.

Husker du de danske klassikere med Thomas Helmig, Anne Linnet, Sanne Salomonsen, Kim Larsen fra 80’erne eller længere tilbage med Grethe og Jørgen Ingmann fra 60’erne?
Mange danske sange har også været med i film og tv-serier, og er blevet til danske klassikere på grund af det, f.eks. Midt Om Natten af Kim Larsen.

Hvis man skal holde fest, kan man vælge en musikquiz, som underholdning til festen. En musikquiz til en fest er altid et sikkert es, det sætter stemningen i gang hos dine gæster, når du spiller sangene højt, og det kan blive rigtigt nostalgisk, når du spiller nogle af de danske klassikere. En musikquiz er desuden en god måde at blande gæsterne på – hvis du har mange gæster kan du dele dem op i hold, ellers kan man køre quizzen i par.

Hvis man vælger danske klassikere som tema, har man også automatisk inspiration til resten af festen, man kan vælge bordpynt og dekoration med udgangspunkt i den danske musikskat, udskriv billeder af dine idoler og dekorer bordet med dem.

Man kan have festen både indendørs og udendørs bare at man har adgang til en tablet og et par højtalere, så kan man køre musikquizzen derfra

Musikquiz: Danske klassikere
En herlig musikquiz med danske klassikere! Fra Shu-Bi-Dua til Brødrene Olsen, Birthe Kjær, Thomas Helmig og TV2. I genkender garanteret sangene – men hvad hedder de, og hvem sang dem? Underhold vennerne med et sjovt tilbageblik og massevis med nostalgi!
Mere info>>
streg
Sommerhits quiz

Intet skaber så god stemning som musik! Få sommerfølelserne i gang med denne sjove musikquiz fyldt med 22 elskede og iørefaldende sommerhits og opfindsomme, sommerlige ekstra spørgsmål. Perfekt til en grillaften! Du får spilleliste og spørgsmål; alt er klart til at bruge med det samme.
Mere info>>

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s