Synger du med dit barn?

børnesange

Populære børnesange

Har du gode minder fra din egen barndom med at synge – sang du måske med dine egne forældre, og vil give dette videre til dine egne børn?

At synge er en god måde for barnet at lære nye ord på og på den måde udvide ordforrådet – det er en god øvelse til at lære en tekst udenad, og træne hukommelsen. At synge med eller for dit barn er kvalitetstid, det skaber en hyggelig stund. Børn har let ved at lære nye tekster udenad, men dette gælder ikke altid for de voksne. Børn lærer jo også sangene i vuggestuen/børnehaven, hvor man bruger sang til bl.a. at skabe sammenhold, træne hukommelsen, lære nye ord, samt videregive den danske sangtradition. Vil du opfriske teksten til en række kendte børnesange, så du kan synge sammen med dit barn fx “Bro, bro, brille”, “Bjørnen sover”, “Der bor en bager i Nørregade”, “Der sad to katte på et bord”, “Mester Jacob, mester Jacob”, “Lille Lise, Lille Lise”, “Danse, danse dukke min!”, “Tornerose var et vakkert barn”, “Så går vi rundt om en enebærbusk”,  “Vil du, vil du?”, “Tommelfinger, tommelfinger”, “Hønsefødder og Gulerødder”, “Den lille Ole med paraplyen”, “Jeg gik mig over sø og land”, “I en skov en hytte lå”, “Mæ, si’r det lille lam”, “I skoven skulle være gilde”, “Pjerrot sa’ til månen”, “Tinge-linge-later, tinsoldater”, “Fastelavn er mit navn”,”Ride, ride, ranke”, “Lille føl”, “En lille nisse rejste” og “Først den ene vej”. Så finder du teksterne til sangene her

Skattejagt: Skovmysteriet
En sjov skattejagt for børnene med en spændende historie! Denne skattejagt gennemfører man udenfor med skattekort og ledetråde. Den egner sig godt til haven, i parken, på stranden eller i skoven! Børnene befinder sig på Familien Skovs campingplads i Storskoven, hvor eventyrjægeren Vilde Valdemar har gemt en skat. 169 kr
Mere info 4-6 år>> 
|  Mere info 7-10 år>>


Skattejagt: Sommermysteriet
Lad børnene løse sommermysteriet, som ankommer med flaskepost. Rigtig sjov og sommerlig skattejagt, som kan gennemføres næsten hvor som helst, og som passer til enhver lejlighed- hele sommeren. Forgyld sommerfesten for børnene! Enkelt at forberede for dig, og supersjovt for børnene!
Mere info 4-6 år>> 
|  Mere info 7-10 år>>


Skattejagt: Junglemysteriet
Skattejagt for alle eventyrere! Børnene skal begive sig ud på ekspedition i junglen for at finde mayaindianernes glemte by og dens sagnomspundne skat! Et eventyr fyldt med spændende udfordringer, gåder og møder med junglens vilde dyr! Alt, hvad du behøver, medfølger – du skal bare tilføje en smule fantasi!
Mere info 4-6 år>>  |  Mere info 7-10 år>>

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s