Inspiration til sommerfødselsdag

sommerfødselsdagFylder dit barn år om sommeren, måske endda midt i sommerferien hvor de fleste venner er bortrejst? Intet problem, man flytter blot fødselsdagen til lige inden eller efter at sommerferien. Så det er tid til en sommerfødselsdag!

I sommerperioden kan man sige, at man har en fordel, ved at man kan holde barnets fødselsdag udendørs, det giver nogle fordele og friheder – der er mere plads, man kan invitere flere, og det er nemmere at rydde op efter sig. Man skal huske at specificere i indbydelsen at fødselsdagen kommer til at foregå udendørs, og at man derfor skal klæde sig på efter vejret, på den måde undgår I evt. at skulle aflyse fødselsdagen på grund af dårligt vejr.

Pynt fint op i landskabet med farverige tæpper og paptallerkener efter tema. Når man holder en sommerfødselsdag, kan man fx grille pølser, hamburgere eller lave grillspyd med frikadeller eller kyllling og grøntsager.

For optimalt at udnytte tiden ude i den friske luft, kan man arrangere en skattejagt, som får børnene engageret og ført rundt omkring i landskabet. Du placerer poster rundt i området, hvor du har planlagt at din skattejagt skal foregå. På posterne placerer du de forskellige gåder, som indgår i skattejagterne.

Du deler børnene op i hold, som sammen går på skattejagt, og løser de forskellige gåder i jagten på den eftertragtede skat, i form af slikposer eller lignende.

Skattejagt top 3 til en sommerfødselsdag:

Sommermysteriet 4-6 år, 7-10 år

Skovmysteriet 4-6 år, 7-10 år

Undervandsmysteriet 4-6 år, 7-10 år

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s