Sommerunderholdning

Sommerunderholdning for voksne:

Musikquiz: Danske klassikere
En herlig musikquiz med danske klassikere! Fra Shu-Bi-Dua til Brødrene Olsen, Birthe Kjær, Thomas Helmig og TV2. I genkender garanteret sangene – men hvad hedder de, og hvem sang dem? Underhold vennerne med et sjovt tilbageblik og massevis med nostalgi!
Mere info>>

Sommerhits quiz
Intet skaber så god stemning som musik! Få sommerfølelserne i gang med denne sjove musikquiz fyldt med 22 elskede og iørefaldende sommerhits og opfindsomme, sommerlige ekstra spørgsmål. Perfekt til en grillaften! Du får spilleliste og spørgsmål; alt er klart til at bruge med det samme.
Mere info>>

Sommerskattejagter for børn:

Skattejagt UDENDØRS
En rigtig sjov skattejagt for børn, som afholdes udendørs. Kan bruges i haven, gården eller parken og på legepladsen. Du får alt, hvad du behøver, og skal bare tilføje nogle enkle rekvisitter, så er skattejagten klar på ingen tid. Perfekt til børnefødselsdagen eller til at sætte kulør på en fest for børnene.
Mere info>>

Skattejagt for børn
Med vores færdige skattejagt arrangerer du en rigtig sjov og professionel skattejagt for børnene på bare nogle minutter! Skattejagten er klar til brug og fungerer i ethvert hjem, du tilpasser selv længde og sværhedsgrad. Perfekt til børnefødselsdagen eller til at sætte kulør på festen for de små.
Mere info>>

Skattejagt: Junglemysteriet
Skattejagt for alle eventyrere! Børnene skal begive sig ud på ekspedition i junglen for at finde mayaindianernes glemte by og dens sagnomspundne skat! Et eventyr fyldt med spændende udfordringer, gåder og møder med junglens vilde dyr! Alt, hvad du behøver, medfølger – du skal bare tilføje en smule fantasi!
Mere info 4-6 år>> | Mere info 7-10 år>>

Piratskattejagt
Hold piratfest med en spændende skattejagt! Lad de små pirater begive sig ud på eventyr på de syv have! På vej mod skatten skal de løse finurlige gåder og udfordrende opgaver. Du får alt, hvad du har brug for, så du hurtigt og nemt kan arrangere denne supersjove skattejagt med pirattema!
Mere info 4-6 år>> | Mere info 7-10 år>>

Skattejagt: Skovmysteriet
En sjov skattejagt for børnene med en spændende historie! Denne skattejagt gennemfører man udenfor med skattekort og ledetråde. Den egner sig godt til haven, i parken, på stranden eller i skoven! Børnene befinder sig på Familien Skovs campingplads i Storskoven, hvor eventyrjægeren Vilde Valdemar har gemt en skat.
Mere info 4-6 år>> | Mere info 7-10 år>>

Skattejagt: Sommermysteriet
Lad børnene løse sommermysteriet, som ankommer med flaskepost. Rigtig sjov og sommerlig skattejagt, som kan gennemføres næsten hvor som helst, og som passer til enhver lejlighed- hele sommeren. Forgyld sommerfesten for børnene! Enkelt at forberede for dig, og supersjovt for børnene!
Mere info 4-6 år>> | Mere info 7-10 år>>